Arrangementen

Sloep huren op de Eem of een arrangement

Alleen een sloeptocht, een tocht met hapjes en drankjes of zelfs met visroken en barbecuen.
Wat denk je van een high wine? Of met het hele team de Eem op?

Wij maken graag een offerte op maat voor jou. Geef ons aan wat jouw wensen zijn, hoe lang je wilt varen en met hoeveel personen je wenst te komen en wij geven de mogelijkheden en de kosten aan.

Laat je telefoonnummer achter en ik bel je terug

Teamuitje

Wat is er nou gezelliger dan varen met het team op de Eem onder het genot van een hapje en een drankje?  Stap aan boord vanaf de locatie of  Eemplein Amersfoort van de sloep en geniet met een drankje van de omgeving. Na ca. 2 uur en een kwartier, meren we aan op het eiland De Dode Hond. Daar steken we de barbecue of de rookkast aan en zullen we eten op het eiland. Wanneer iedereen uitgebuikt is, varen we weer terug.
  • Sloep met schipper
  • Bezoek en diner op het eiland De Dode Hond
  • Hapjes en drankjes (bier/fris/wijn) voor onderweg
  • Minimale duur: Circa 9 uur
Vanaf € 120,- per persoon

Familiedag / vriendenuitje

Wat is er nou gezelliger dan varen met het team op de Eem onder het genot van een hapje en een drankje?  We stappen op in Amersfoort of vanaf de locatie. Onder het genot van een hapje en een drankje varen we over de rivier de Eem.
  • Sloep met schipper
  • Diverse hapjes en drankjes (bier/fris/wijn) voor onderweg
  • Duur: Circa 5 uur varen
Vanaf € 65,- per persoon

Zien wij jou binnenkort dobberen?

Andere arrangementen

De minimale duur van een tocht is een uur en altijd met schipper. Het basistarief is dan  85,- voor het eerste (of enige) uur. 

Vervolgens is het uurtarief € 55,- per uur inclusief diesel, bij maximaal 8 personen. Wil je met meer personen varen? Dat kan, (bijna) alles is mogelijk.

Alle prijzen zijn inclusief diesel en schoonmaakkosten.